skip to Main Content

Fotoverkiezing

Een door jou gemaakte foto in de Olifantenkalender 2023?

Vrienden van de Olifant nodigt je uit voor deelname aan een fotoverkiezing. Ook dit jaar kun je kans maken dat jouw eigen gemaakte foto van een olifant in de Olifantenkalender wordt opgenomen. De kalender is populair onder onze achterban en onder olifantenliefhebbers. De opbrengst van de kalender wordt voor 100% besteed aan de bescherming van olifanten.

Hoe doe je mee?

We zijn op zoek naar 13 bijzondere foto’s waarmee de Olifantenkalender 2023 wordt samengesteld. Heb jij mooie foto’s van in het wild levende olifanten, stuur dan jouw foto’s vóór 1 juli via het veilige internetprogramma Wetransfer naar secretariaat@olifanten.org

De foto’s moeten door jou zelf zijn gemaakt. Er zullen geen foto’s van olifanten met personen in de kalender worden geplaatst. Er is geen maximum aantal foto’s gesteld. De foto’s moeten in een zo hoog mogelijke resolutie aangeleverd worden. Er worden liggende foto’s in de kalender geplaatst. De minimale bestandsgrootte moet 2 MB per foto zijn, dit i.v.m. de drukkwaliteit van de kalender. Foto’s onder de 2MB kunnen niet in de kalender geplaatst worden.

Voorwaarden:

De meest bijzondere foto’s worden in de kalender geplaatst onder vermelding van de naam van de deelnemende fotograaf. De deelnemer gaat ermee akkoord dat Vrienden van de Olifant, zonder compensatie, de ingezonden foto’s mag publiceren in de kalender, het tijdschrift ‘de Olifant’, op onze website, Facebookpagina en andere media die wij gebruiken voor informatie en voorlichting.

Geselecteerde foto’s:
Alle deelnemers ontvangen uiterlijk 1 september bericht of hun foto is geselecteerd voor plaatsing in de kalender.

Wordt jouw foto geplaatst?

Behalve de eer dat jouw foto in de kalender staat, ontvang je ook 3 exemplaren van de unieke Olifantenkalender.

De sluitingsdatum is 1 juli 2022.

We wensen alle deelnemers veel succes en zien de foto’s met belangstelling tegemoet! Mocht je nog vragen hebben over de verkiezing stuur dan een e-mail naar secretariaat@olifanten.org

 

 

Back To Top