skip to Main Content

Lichtgewicht vliegtuig voor STEP kan gerealiseerd worden!

Het resterende bedrag voor het vliegtuig in Tanzania is bij elkaar! Alle gevers heel hartelijk bedankt, we zijn enorm dankbaar.

Onlangs heeft het vliegtuig van Southern Tanzania Elephant Program (STEP) een noodlanding moeten maken en werkte het vliegtuig helaas niet meer. Er was dringend een nieuw vliegtuig nodig! Door het gemis van het vliegtuig konden er geen luchtpatrouilles meer worden uitgevoerd, waardoor stropers hun gang kunnen gaan. Om dit te kunnen voorkomen heeft het team van STEP om financiële hulp gevraagd om een nieuw lichtgewicht vliegtuig aan te kunnen schaffen.

Het geld is bij elkaar en nu kan het vliegtuig besteld worden. Het vliegtuig wordt nieuw in een fabriek gemaakt, zodat de piloten kunnen vertrouwen op een veilig en goed vliegtuig. Zo kunnen zij zich weer voor velen jaren inzetten voor de bescherming van olifanten in Ruaha-Rungwa vanuit de lucht. Het meest effectieve en economische vliegtuig voor deze doeleinden is de Savannah, op bestelling gebouwd in de fabriek in Zuid-Afrika.

Nogmaals, hartelijk bedankt voor alle betrokkenheid en donaties!

Back To Top