Content voor Ingelogde Gebruikers

Kerstmarkt in Olifantensfeer

Ho Ho Ho! De aankondiging is misschien wat vroeg, maar we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor onze Kerstmarkt in Olifantensfeer en we kunnen beloven dat het sfeervol wordt. Heb je zin om gezellig te vertoeven tussen allemaal olifant gerichte cadeautjes? Wij in ieder geval wel! Verwen jezelf of koop voor een dierbare een speciaal cadeautje voor onder de kerstboom. 
 
Op de kleinschalige Kerstmarkt verwelkomen we je met een lekker kopje warme chocolademelk (koffie of thee is ook mogelijk). Op vertoon van je toegangskaartje ontvang je van ons een leuke Vrienden van de Olifant-goodiebag. Bestel hier je gratis toegangskaartje.

Wat kun je verwachten?

Op de Kerstmarkt verkopen we voornamelijk nieuwe producten, maar er staat ook een flink aantal olifantenbeeldjes dat op zoek is naar een nieuw thuis. Er zullen kerstballen te koop zijn met afbeeldingen van al onze weesolifantjes. De hoeveelheid is beperkt, dus als je graag een kerstbal met jouw peetolifantje erop wilt kopen, adviseren we je tijdig aanwezig te zijn. De opbrengst van de producten is bestemd voor de weesolifantjes.

Er komt een kraampje dat volledig in het teken staat van Elephant Nature Park in Thailand. We hebben nieuwe producten van Elephant Nature Park ontvangen die tijdens de Kerstmarkt te koop zijn. De opbrengst van deze producten gaat naar Elephant Nature Park.

Tijdens de Kerstmarkt in Olifantensfeer staat de verkoop van producten centraal, maar we geven je ook graag informatie over onze beschermings-projecten. Heb je een vraag of ben je al langere tijd geïnteresseerd in het adopteren van een olifantje? Je kunt je vragen persoonlijk aan ons stellen of je als peetouder aanmelden.

Kerstboom

Omdat Kerst de warmste tijd van het jaar is, hebben we iets leuks bedacht. We hebben een prachtig boek en een houten beeld geselecteerd om te verloten onder alle deelnemers van de Kerst-Win-Actie. Voor de Win-Actie hebben we een speciale kerstboom staan. In de kerstboom kun je een berichtje achterlaten dat beschrijft waarom jij het verdient om een van die prachtige prijzen te winnen. De kerstboom blijven we tot 22 december met ingestuurde wensen vullen. Op 23 december worden er op basis van de mooiste motivaties twee winnaars gekozen.

Doe mee en stuur hier jouw motivatie in.

Bezoekdata

Wanneer: 10 en 11 december 2022.
Tijd: 11.00 – 16.00 uur.
Locatie: Vrienden van de Olifant, Binnenweg 4, 2132 CT Hoofddorp.

Entree en locatie

Om de Kerstmarkt te bezoeken vragen we je om een toegangskaartje te bestellen via onze webwinkel, de entree is gratis. Door een kaartje te bestellen, weten we op hoeveel bezoekers we ongeveer kunnen rekenen. Direct naast het kantorencomplex is een groot parkeerterrein aanwezig. 
Parkeerkosten zijn € 0,45 per uur. Bekijk hier de kaart om precies te weten waar je jouw auto neer kunt zetten.
Ben je met de auto en slecht ter been? Bekijk dan hier waar je de auto kunt parkeren.
Kom je met de trein of bus? Vanaf station Hoofddorp rijdt bus 169 naar de Nieuweweg, vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de locatie. Kijk voor actuele reistijden op 9292.nl.

Heb jij een vraag over de Kerstmarkt?

Vul dan hieronder jouw vraag in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven