Ga naar hoofdinhoud

Word Mgambo

Mgambo’s zijn betrokken bij alle projecten die Vrienden van de Olifant ondersteunt.  Als Mgambo steun je een olifantje uit een van de weeshuizen, het Southern Tanzania Elephant Program (STEP)  in Tanzania, Elephant Nature Park (ENP) in Thailand en het ETH Medical Centre (Olifantjesziekenhuis) op Sri Lanka.

Mgambo is Ranger in het Swahili’s. Rangers zorgen dag- en nacht, vaak in moeilijke omstandigheden, voor de bescherming van olifanten. Met jouw financiële bijdrage zorg je ervoor dat de bescherming van olifanten op verschillende vlakken gesteund wordt. Denk hierbij aan het beschermen van olifanten in het wild, aan het redden van weesolifantjes en het verzorgen van olifanten die onder erbarmelijke omstandigheden in de toeristenindustrie hebben gewerkt. Maar ook luchtsupport en patrouilles aan de grond, die ervoor zorgen dat stropers geen kans meer krijgen om olifanten dood te schieten voor hun ivoor. Met jouw steun als Mgambo draag jij bij aan het behoud van de olifant en zijn leefgebied. 

Op de pagina ‘Adopteer een olifantje‘ kun je zien naar welk project jouw voorkeur uitgaat en een keuze van een olifantje maken.

De bijdrage voor de  3 projecten en het peetouderschap bedraagt € 22,50 per maand.

Als Mgambo ontvang je:

  • van elk project een certificaat
  • een foto van ‘jouw’ olifantje
  • het reddingsverhaal
  • 2-4x per jaar de Nieuwsbrief met informatie over ‘jouw’ olifantje
  • jaarlijks een nieuwe foto van ‘jouw’ olifantje
  • 4x per jaar ons tijdschrift ‘de Olifant’ per post
  • 1-4x per jaar informatie over de beschermingsprojecten
  • 15% korting op bijna alles in de webwinkel

Let op! Wanneer je wenst om alle projecten te steunen en meerdere olifantjes te adopteren, zal de maandelijkse  bijdrage met € 6,50 per olifantje toenemen.

Wanneer je het aanmeldingsformulier opent vink je Mgambo aan, zo weten wij dat je al deze projecten gaat steunen. Naast dat je Mgambo aanvinkt, geef je ook jouw voorkeur aan welk weeshuis en welk olifantje je wilt steunen.

Back To Top