Content voor Ingelogde Gebruikers

Olifant Cadeaukaart

Geef de Olifant Cadeaukaart cadeau en steun hiermee een van onze projecten of besteed deze in de webshop. Je kunt met deze kaart allerlei olifant gerelateerde producten kopen en je steunt hiermee de olifantjes. 

Zo werkt de Olifant Cadeaukaart

De Olifant Cadeaukaart is een gewaardeerd cadeau, omdat dit de kaarthouder een ruime keuze aan mogelijkheden biedt. De kaarten zijn er in de waarde van € 10,-, 25,-, 50,- en 100,-. De cadeaukaart wordt in een geschenkverpakking gestuurd, met vermelding van de cadeaugever. Tijdens verzending is het saldo op de Olifant Cadeaukaart om veiligheidsredenen nog niet actief. De ontvanger kan via de e-mail contact met ons opnemen om de kaart te activeren.

Besteding

De Olifant Cadeaukaart kan gebruikt worden om:

  • Artikelen te kopen
  • Contributie en/of bijdragen te voldoen
  • Of om een bedrag te schenken, aan een specifiek beschermingsproject

Betalen via de cadeaukaart

Bestelling van producten uit de webwinkel kunnen via e-mail info@olifanten.org samen met het cadeaukaartnummer doorgegeven worden. Het bedrag wordt in mindering op het saldo gebracht.

Voor betaling van contributie of peetouderbijdrage, dan wel askari- en/of beschermersbijdrage, kan het cadeaukaartnummer opgegeven worden.

Ook is het mogelijk om via de cadeaukaart een donatie of gift te doen. Geef ons het bedrag en cadeaukaartnummer door en het wordt geregeld.

Cadeaukaart heeft geen einddatum

De waarde op de Olifant Cadeaukaart kan in een keer of in delen besteed worden. Het saldo op de Olifant Cadeaukaart blijft onbeperkt geldig.

Scroll naar boven