Content voor Ingelogde Gebruikers
Het verhaal van Murera

Murera werd gesignaleerd terwijl ze alleen liep, ze liep heel erg mank. Dit olifantje is slachtoffer van stroperij. Waarschijnlijk heeft ze in vergiftigde spijkers gestaan. Bij aankomst in het weeshuis was ze heel wild, te wild om haar te kunnen verzorgen. Terwijl zij heel hard medische verzorging nodig had. Er werd een ander weesje bij Murera in de stal geplaatst om haar te kalmeren, dit had een positief effect. Zowel psychisch als fysiek gaat het een stuk beter met Murera.

Belangrijk:  Voor de verzorging van een weesolifantje heeft elk olifantje meer dan één peetouder nodig, dit komt omdat de verzorging van een weesolifantje maandelijks tussen de € 450,- en € 750,- bedraagt. Jouw maandelijks bijdrage is € 6,50. Met elkaar maak je de verzorging mogelijk.  Lees meer 

Uitspraak naam:

Geslacht:

Geboortedatum:

Reden verweesd:

Vindplaats:

Muh-reh-rah

Vrouwtje

7 september 2009 *

Stroperij

Meru National Park

Leeftijd tijdens redding:

Datum van redding ±:

Is in de opvang:

2 jaar oud

21 februari 2012

Umani Springs

Fotoalbum van Murera

* Waarom hebben sommigen olifantjes wel een exacte geboortedatum en anderen alleen een geboortemaand? Dit zit zo: Wanneer een olifantje gevonden wordt, schat het team hoeveel maanden oud een olifantje is. Vervolgens worden de maanden opgeteld bij de datum waarop het olifantje geworden wordt. Omdat het olifantje in het wild is geboren, is dit dus een schatting en nooit de echte geboortedatum. Sommigen olifantjesweeshuizen kiezen voor deze methode, anderen houden het liever op de geboortemaand.

Wil jij Murera adopteren?

Meld je dan aan via het onderstaande formulier

Scroll naar boven