Ga naar hoofdinhoud

Steun de olifanten via de VriendenLoterij

Wil je je inzetten voor de bescherming van olifanten en tegelijk een kans maken op mooie prijzen? Dat kan! Speel mee met de VriendenLoterij.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen Goed Doel mee te spelen. Je kunt aangeven om voor Vrienden van de Olifant te spelen. Speel je mee voor Vrienden van de Olifant dan draag je bij aan de bescherming van olifanten.

 

 

  • Dit doe je door op het aanmeldingsformulier van deelname aan de loterij het vakje: Ik steun een club of stichting naar keuze aan te kruisen
  • In het volgende scherm kies je aan de rechterkant: Een club of vereniging naar keuze. 
  • Vervolgens vermeld je Vrienden van de Olifant.

Een lot kost 15,25 euro per trekking. Hiervan gaat tenminste 40% naar Vrienden van de Olifant. Er zijn 15 trekkingen per jaar en je kunt maandelijks opzeggen. Je maakt iedere trekking  kans op meer dan honderdduizend prachtige prijzen, waaronder droomreizen, geldprijzen en een auto.

Ben je al deelnemer van de VriendenLoterij?

Draag je Vrienden van de Olifant een warm hart toe en wil je met jouw loterij-bijdrage iets extra’s doen voor de olifanten? Dan is het mogelijk om het Goede Doel aan te passen naar Vrienden van de Olifant. Je kunt dit telefonisch regelen met de klantenservice van de VriendenLoterij. Tel. 088 – 020 1020. Vrienden van de Olifant staat ingeschreven onder de code: 105418. 

De opbrengst van de VriendenLoterij draagt bij aan de beschermingsprojecten. Fijn dat u betrokken bent bij de bescherming van olifanten en deelneemt aan de loterij. Hartelijk dank voor het meespelen!

Back To Top