skip to Main Content

Doe een gift

 • Doneren

  Fijn dat je een donatie wilt doen. Elk bedrag, groot of klein, is meer dan welkom en kan het verschil maken. Hartelijk dank voor jouw steun en betrokkenheid.
 • Bestemming

 • Persoonlijke gegevens

 • Machtiging

 • * Handmatig een donatie overmaken kan op: NL85 RABO 0364 5775 84, BIC-code: RABONL2U, t.n.v. Vrienden van de Olifant, Hoofddorp.
  *Per transactie wordt er door de bank kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om zelf de bijdrage over te maken dan wordt de bijdrage verminderd met € 0,15 aan transactiekosten.
  *Kies je ervoor om ons te machtigen dan gaat aan het eind van elke maand de opdracht naar de bank. Alle afschrijvingen worden in één batch verwerkt. De kosten van een batch (een paar duizend afschrijvingen tegelijk) zijn € 2,10. Per bijdrage wordt er € 0,12 door de bank berekend. Vrienden van de Olifant ontvangt daarentegen € 300,- per jaar korting op alle gemaakte bankkosten.
  *Het is ook mogelijk om een donatie te doen via de webwinkel. Dit gaat via de betaalprovider Mollie. Vrienden van de Olifant betaalt per iDeal transactie € 0,29. Voor Vlaanderen per Bancontact is dit € 0,39 per transactie. Voor de transactiekosten van de overige betaalmethoden van Mollie verwijzen we naar: https://www.mollie.com/nl/pricing

 

Back To Top