skip to Main Content

Wijzigingen doorgeven

Wil je een adreswijziging doorgeven of heb je een nieuw rekeningnummer? Dit kun je doorgeven door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je jouw steun aan de olifanten opzeggen?

Het peetouderschap van een weesolifantje of jouw steun aan een beschermingsproject is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Uiteraard vinden we het jammer dat je jouw adoptie van een weesolifantje niet meer financieel kunt of wilt steunen. Mede door jouw steun krijgen de weesolifantjes in het weeshuis de verzorging die zij zo hard nodig hebben en kunnen zij over enige jaren, net zoals de voorgaande opgevangen weesolifanten, zich aansluiten bij een in het wild levende kudde in een van de natuurgebieden.

Mocht je om financiële redenen genoodzaakt zijn om jouw peetouderbijdrage te moeten beëindigen, is er de mogelijkheid om jouw peetouderbijdrage aan te passen naar een lager bedrag. Wellicht dat je dan toch met een lagere bijdrage de weesolifantjes kunt blijven steunen. Uiteraard geldt dit ook voor de steun aan de beschermingsprojecten die door Beschermers en Askaris worden ondersteund.

Wil je jouw steun stopzetten of aanpassen? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen of ons te bellen op werkdagen van 9.00 -16.30 uur op 023 7370558.
Je ontvangt via de e-mail een bevestiging van jouw wijziging of opzegging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrienden van de Olifant

Postbus 2048,
2130 GE Hoofddorp.

Secretariaat

Binnenweg 4, 2132 CT Hoofddorp.
Tel. 023 7370558
E-mail: info@olifanten.org

IBAN: NL85RABO0364577584
BIC-code: RABONL2U
Belfius bank: BE93 779598910467

Back To Top