Content voor Ingelogde Gebruikers

Kom in actie

Er zijn verschillende manieren om in actie te komen voor Vrienden van de Olifant. Zo kun je actief deelnemen aan een actie door middel van GeefSamen, je bedenkt een actie zoals een loop voor een goed doel voor de olifantjes via Vrienden van de Olifant. Andere mensen kunnen dan jouw actie steunen door middel van een donatie. Naast actief deelnemen kun je ook heel gemakkelijk mee doen aan een support actie zoals een loterij. Hiermee steun je dan een goed doel. Dit kun je doen door middel van SupportActie of door mee te doen aan de Vrienden Loterij! Je wint niet alleen zelf een prijs, maar je steunt hiermee ook de weesolifantjes.

Hier aanmelden als supporter

De SupportActie is een nationale loterij waarmee Nederlandse verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen fondsen kunnen werven. Door de verkoop van loten aan Supporters, genereren de deelnemende organisaties extra structurele inkomsten, waarmee zij hun doelstellingen kunnen behalen! Lees meer op de website van SupportActie

Zo werkt het

U kunt zich hier aanmelden als Supporter. U komt dan op de persoonlijke Support-pagina van Vrienden van de Olifant. Rechts in het scherm drukt u op de knop “Word supporter” en kunt u het formulier invullen.

U bepaalt zelf met hoeveel loten en trekkingen u meespeelt. Na uw aanmelding incasseert de SupportActie het aangegeven bedrag, uitsluitend voor het door u gekozen aantal loten en trekkingen. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer(s) en dat u Vrienden van de Olifant steunt. Als u met de loterij een prijs wint, krijgt u automatisch uw prijs overgemaakt of uitgereikt. De trekkingen vinden eind maart, eind juni, eind september en eind december plaats. Deelname geldt tot wederopzegging. Opzeggen kan (in tegenstelling tot veel andere loterijen) vrij gemakkelijk: via internet, een briefje of het insturen van de rode kaart: intrekking machtiging.

Win mooie prijzen! Bekijk ze op de website van SupportActie.

Scroll naar boven