Ga naar hoofdinhoud

Kom in actie

 

Heel fijn dat je wilt meehelpen om de noodzaak van bescherming van de olifanten onder de aandacht te brengen. Door geld in te zamelen voor de weesolifantjes kunnen we meer voor de projecten betekenen.

Het zou mooi zijn als je de weesolifantjes onder de aandacht zou kunnen brengen bij de klanten van een supermarkt bij jou in de buurt. De supermarkten hebben vaak een statiegeldbonnetjes-actie waarbij een Goed Doel in de schijnwerper wordt gezet. Misschien is jouw supermarkt bereid om voor een bepaalde periode mee te werken. Zij leveren dan indirect een bijdrage aan de bescherming van olifanten.

Download HIER het informatieblad dat je aan de manager van de supermarkt kunt geven en verwijs voor meer informatie naar onze website.

Er zijn verschillende leuke manieren om geld in te zamelen. Je kunt het heel persoonlijk maken.

  • Maak leuke sieraden en verkoop deze
  • Bak koekjes en verkoop deze
  • Doneer een gedeelte van jouw verjaardagsgeld
  • Bedenk met jouw klas een leuke actie
  • Doe mee met een sponsorloop
  • Houd een zolderopruiming en verkoop spulletjes die je niet meer gebruikt

Waar je voor kiest, jouw inzet wordt enorm gewaardeerd. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar: info@olifanten.org

Meld jouw actie bij ons aan en laat weten wat je wilt gaan doen. Stuur een mailtje naar info@olifanten.org met jouw verhaal en een leuke foto,  misschien wordt jouw actie wel gedeeld op onze Facebook / Instagram-pagina.

Back To Top