Ga naar hoofdinhoud

Olifant Verzameldag 2023

Wat kun je verwachten?

Leuk dat je geïnteresseerd bent; we luiden hierbij de tweede editie van de Olifant Verzameldag in! Bij de Olifant Verzameldag staat de verkoop van olifantenbeeldjes uit andere collecties centraal. In onze opslag staan duizenden olifantenbeeldjes die geschikt zijn om thuis bij een verzamelaar een nieuw plekje te krijgen. Er zijn veel mensen die olifantenbeeldjes verzamelen en hun collectie graag zouden willen uitbreiden. Je kunt olifantenbeeldjes van klein naar groot en van allerlei soorten materialen verwachten. Naast de olifantenbeeldjes zijn er o.a. reproducties en andere olifanten-gerichte producten. Al staat het verzamelen van olifantenbeeldjes centraal, we geven ook graag informatie over onze beschermingsprojecten. Heb je een vraag of ben je al langere tijd geïnteresseerd in het adopteren van een olifantje? Je kunt je vragen persoonlijk aan ons stellen of je als peetouder aanmelden.

Kleinschalig, maar veel beeldjes

De opbrengst van de beeldjes gaat naar de weesolifantjes. Houd er rekening mee dat de Olifant Verzameldag kleinschalig is opgezet, maar zoveel olifantenbeeldjes bij elkaar zal je niet snel eerder hebben gezien!

Veiling

We veilen een prachtige tekening. De tekening zal op de Olifant Verzameldag tentoongesteld worden. Tot en met 15 april kan er op het schilderij geboden worden, 16 april wordt het schilderij verkocht aan de hoogste bieder.  Je kunt ook meebieden, daarvoor vul je het veilings-formulier op deze pagina in.

Gerdi Wind

Op Olifant Verzameldag ontvangen wij een speciale gast: Gerdi Wind. Gerdi schrijft de tekst van het verhaal Oli Fantje en maakt bij-passende illustraties. Voor trouwe lezers van ons tijdschrift ‘de Olifant’ is Gerdi herkenbaar.
Op Olifant Verzameldag verkoopt Gerdi prachtige pentekeningen en leest ze verhalen van Oli Fantje voor.

Bezoekdatum

Wanneer: Zaterdag 15 april.
Tijd: 10.00 – 16.00 uur.
Locatie: Vrienden van de Olifant, Binnenweg 4, 2132 CT Hoofddorp.

Entree en locatie

Om de Olifant Verzameldagen te bezoeken hoef je geen kaartje te kopen, de entree is gratis. Direct naast het kantorencomplex , waar het secretariaat gevestigd is, is een groot parkeerterrein. Parkeerkosten zijn € 0,45 per uur. Bekijk hier de kaart om precies te weten waar je jouw auto kunt parkeren.
Ben je met de auto en slecht ter been? Bekijk dan hier waar je de auto kunt parkeren.
Kom je met de trein of bus? Vanaf station Hoofddorp rijdt bus 169 naar de Nieuweweg, vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de locatie. Kijk voor actuele reistijden op 9292.nl.

Heb jij een vraag over de Olifant Verzameldag?

Vul dan hieronder jouw vraag in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top