fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

Home

Help ons mee!

Zet je in voor de bescherming van olifanten.

Doe een donatie

Welkom bij Vrienden van de Olifant

Samen staan we Sterk.

Vrienden van de Olifant zet zich in voor de bescherming van olifanten en in het bijzonder voor weesolifantjes, die na hun redding, verzorgd en begeleid worden naar een zelfstandig leven bij een in het wild levende kudde. Zonder hulp zullen de weerloze weesolifantjes het niet redden. Zij verdienen een tweede kans; met elkaar kunnen we ze die kans bieden. Samen staan we sterk.

Word peetouder van een weesolifantje op Sri Lanka, in Thailand, Zambia of Kenia.

Thailand houdt de internationale grenzen dicht; noodsituatie olifanten houdt aan. Help mee en word Beschermer of doe een donatie.

Steun als Askari de antistroperseenheid die dag en nacht de olifanten bewaken en activiteiten van stropers bestrijden.

Help mee babyweesolifantjes die in kritieke toestand worden gevonden de specialistische medische hulp te krijgen om te overleven.

Samen staan we sterk.

Vrienden van de Olifant steunt naast de weesolifantjes ook andere beschermingsprojecten. Bekijk een van bovenstaande projecten om te zien wat deze projecten inhouden en hoe jij kunt helpen door financiële steun te bieden aan de bescherming van olifanten.

Tijdschrift ‘de olifant’

Nieuws over olifanten vind je in het tijdschrift ‘de Olifant’.

Bekijk tijdschrift

Laatste nieuws

Avocadoplantage

Populatie olifanten in het Amboseli-ecosysteem bedreigd door avocadoplantage. Onlangs werd de lokale bevolking in Amboseli National Park opgeschrikt…

Lees meer

Babyolifantje Jasmine

Vrienden van de Olifant heeft een nieuw babyolifantje in haar peetouderprogramma opgenomen. Dit babyolifantje was…

Lees meer

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met een aankoop in de webwinkel lever je een bijdrage aan de bescherming van olifanten.

Webwinkel

Steun de olifantjes met een extra gift

€ 5,-

Babyolifantjes hebben, dag en nacht, om de 3 uur 2 flessen melk met een speciale melkformule nodig om te kunnen overleven. Dit zijn 16 flessen melk per dag. Met jouw gift help je 1 olifantje met 2 flessen melkvoeding.

€ 10,-

Bijdrage aan fruit voor de oudere olifanten in Elephant Nature Park. Zij hebben dikwijls spijsverterings-problemen en hierdoor aangepast voedsel nodig.

€ 25,-

Energierijke bijvoeding met essentiële vitamines en voedingstoffen. Een traktatie voor de oudere wees-olifantjes die geleidelijk minder melk krijgen.

€ 40,-

Om operaties uit te voeren en nazorg te kunnen bieden is er voortdurend medisch materiaal nodig. Denk hierbij aan medicijnen, injectiespuitjes- en naalden, scalpmesjes, warmtedekens.

€ 50,-

Voor de grond patrouilles is de benodigde uitrusting van GPS eenheden, radio’s en Bush camera’s nodig.

Scroll naar boven